DIT IS DÉ HAARKLEUR TECHNIEK VOOR LENTE 2015

Van ombré, sombre naar Balayage, allemaal technieken met kleurverloop in het haar. In de laatste paar seizoenen, hebben we verschillende technieken gezien; van highlights, dip-dye, block kleuren naar meer natuurlijke verftechnieken. Balayage past daar perfect tussen – de perfecte sunkissed look is here to stay.

Bayalage

TORTOISESHELL – BALAYAGE

Balayage is niet één bepaalde kleur die wordt aangebracht zoals bij een ombré look vaak het geval is. Nee, deze look is een soort overloop van verschillende bruintinten die donkerder uitvallen dan een ombré. De kleuren van deze trend zijn gebaseerd op een schildpad.

Bij Studio Garbo zijn we gespecialiseerd in Balayage. Je ziet Balayage steeds meer en het is een perfecte vervanger van highlights. De balayage techniek geeft een natuurlijker effect en zorgt ervoor dat een uitgroei minder snel opvalt.

Balayage geeft het haar meer diepte, glans en laat het haar sprankelen. Zorg er voor dat je lokken bij je gezicht mee worden gekleurd, zo krijg je de perfecte sunkissed look! Vrijwel iedere kleurcombinatie is mogelijk, van de naturelle blond,-en bruintinten tot de meer gewaagde kleuren als diep koper en rood tinten.

Kom langs voor de perfecte lente look!

Source: Katie Longtoes & Pinterest

Advertisements

One thought on “DIT IS DÉ HAARKLEUR TECHNIEK VOOR LENTE 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s