5 RED HOT FACTS!

Temperamentvol, ambitieus en vurig. Zomaar wat woorden die ons te binnen schieten als we prachtig rood haar zien. Met Koningsdag nog vers in ons geheugen werd het tijd om prachtig rood haar in de spotlight te zetten en omdat het koningsdag 2015 was: gelijk een ode aan de man!

Ginger men

5 Red hair facts:

1. Mensen met rood haar worden minder snel grijs.

2. Rood haar is de meest zeldzame haarkleur ter wereld. Wereldwijd heeft maar één procent deze haarkleur. Schotland heeft het hoogste percentage roodharigen, dertien procent, en Ierland volgt met een knappe 11%.

3. Vrouwen met rood haar zouden geluk brengen. Wellicht geld dat ook voor mannen? Let’s find out

4. Je hebt verschillende tinten rood haar; het loopt uiteen van bleek rossig tot diep koperrood. Eigenlijk gaat rood haar altijd samen met een blanke huid en de meeste roodharigen hebben ook aanleg voor sproeten. De kleur van de ogen is vaak bruin, groen of fel blauw.

5. Rood haar is gewild in de mode. Ambitie om model te worden? Klop eens aan bij een modellenbureau en sla je slag met je prachtige haarkleur.

 

Zorg wel voor de juiste verzorging en de juiste coupe. Daarvoor moet je natuurlijk bij ons in Oisterwijk zijn. Bel of kom langs voor vrijblijvend advies, de perfecte producten voor jouw haar of voor een afspraak.

 

Bron: Red Hot, Katie Longtoes, Instagram

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s