VEILIG BLOND MET OLAPLEX

Bij Studio Garbo vinden we dat de kwaliteit van het haar het allerbelangrijkste is. Deze moet goed blijven zodat het haar en jij er stralend uit blijven zien. Als je een, of meerdere tinten, lichter wil moet het haar opgelicht worden. Mooie en spannende kleurtechnieken, highlights, balayage of een complete blondering kunnen een aanslag zijn op je haar. Nu niet meer, na een intensieve testmethode kunnen wij met trots zeggen dat wij de mogelijkheid hebben om blond, blonder, platinum te gaan met behoud van de kwaliteit van je haar.

Olaplex

De resultaten van Robin (Katie Longtoes) waren verbluffend!

Benieuwd naar wat Olaplex precies is?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Direct profiteren? Maak dan een afspraak bij ons in de salon, of neem contact op voor meer informatie over deze nieuwe behandeling.

Header02

We zijn altijd op zoek naar nieuwe behandelmethoden en producten om jouw haar zo gezond mogelijk te maken. Olaplex past wat dat betreft uitstekend in deze visie. Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg. Bel nu voor een afspraak: 013 521 66 32

 

Hoe benieuwd ben je dan naar Olaplex?! Meer informative over Olaplex vind je op www.olaplex.nl

Advertisements

One thought on “VEILIG BLOND MET OLAPLEX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s