Waarom zijn wij een Olaplex salon?

Misschien heb je het zelf weleens ondervonden, haar oplichten door highlights of een complete blondering/ontkleuring kan een behoorlijk aanslag op het haar zijn. Zeker als het niet zorgvuldig wordt gedaan of als je thuis aan de slag gaat zonder goede kennis van je haar en de producten die je gebruikt. Dit laatste raden wij ten strengste af: Ga altijd naar een professional!. Je wil niet alleen dat het resultaat mooi is, maar je wilt je haar natuurlijk ook graag gezond en mooi houden. Dat betekent dat we bij blonderen heel langzaam oplichten/blonderen met een zo laag mogelijk percentage peroxide, maar wel voldoende dat het haar ook echt oplicht.

cd7eee4bf1fa3bcf17da07aed7dfc5b6

Hiernaast zijn we een officiële OLAPLEX salon. Hét systeem dat de kapperswereld internationaal echt op zijn kop heeft gezet!

“Olaplex is de allernieuwste technologische doorbraak in de cosmetische industrie uitgevonden door Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen en Olaplex beschermt het haar tegen deze schadelijke invloeden. Het resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Bij Studio Garbo vinden we dat de haar kwaliteit altijd bovenaan staat. We zorgen ervoor dat deze goed blijft, de glans behouden blijft en het haar er stralend en gezond uitziet. De moeilijkste kleuren om stralend en gezond te houden zijn de lichtere kleuren zoals bijvoorbeeld blond haar. Nu staat Studio Garbo erom bekend dat wij een zo mild mogelijke aanpak hanteren waardoor de kwaliteit optimaal behouden blijft. Juist om deze reden zijn wij als kleurspecialisten blij dat wij binnen gebruik maken van de allernieuwste technologieën op het gebied van kleur.”

2c028b159536f8b90e36f3176e722810

WAT OLAPLEX NIET IS:
Olaplex is geen conditioner of een proteine behandeling. Daarom, is het nodig zijn om ook nog een conditioner of haarmasker te gebruiken.

WAT OLAPLEX WEL IS:
Olaplex repareert de verbroken zwavelbruggen in je haar (bv: net als een antibioticum, niet een pleister). Olaplex reconstrueert je haar. Deze bindingen worden verbroken door middel van chemische, mechanische en thermische schade. Olaplex is een NIEUWE behandeling waarmee stylisten het haar naar een geheel nieuw niveau tilt, zonder de angst voor breuk.

OLAPLEX IN DE SALON:
Olaplex kan als een upgrade bij uw kleuring, of als een losse behandeling worden gebruikt. Afhankelijk van uw haar kan Olaplex No.1 worden toegevoegd in de kleuring, uitgevoerd worden als een herstellende behandeling of beide. Dit zal worden bepaald voor uw behandeling.

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Om nummer 3 goed te gebruiken, neem je een royale hoeveelheid op nat handdoek droog haar en laat het 10 minuten intrekken. Dit is GEEN conditioner en moet uit haar worden gespoeld met shampoo. Hoe langer je het laat intrekken, hoe beter het effect, maar 10 minuten wordt aanbevolen. Dit kan indien nodig meer dan een (1) keer per week worden gebruikt. Je kan het ook gedurende de nacht gebruiken. Breng dan een royale hoeveelheid aan op droog haar en spoel de volgende ochtend uit. Je kan de No.3 altijd weer aanschaffen!

 

Sourse: Olaplex, Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s