VISIE & INSPIRATIE

Studio Garbo is alles behalve doorsnee en dit uit zich door middel van alle extra’s. Levendig, dynamisch en aandacht zijn kenmerken die ons goed omschrijven. Het team volgt cursussen en trainingen over de hele wereld, en blijft zo telkens op de hoogte van de nieuwste technieken en collecties. We gaan graag net dat stapje verder, voor elke klant weer. Met professioneel inzicht en een gezonde dosis creativiteit doen wij voortdurend inspiratie op & gebruiken dit in onze salon.

Op deze pagina geven wij een kijkje in wat ons inspireert!

Mannen krullen

Als je krullen hebt, is pluis je grootste vijand.
Wij gaan het gevecht aan tegen pluis, wanna join us?

 

 

vlechten haar

Wij vinden de wilde vlecht prachtig! Braid it up this summer.

 

 

combed back men hair

Hele fijne nieuwe trend: Combed-back hair!!

Wat vind jij van deze stijl?

 

 

combed back hair women We spraken eerder al over back-combed hair. Haar wat stijlvol naar achter gekamd is. Deze look is niet alleen voor mannen!

Wat vind je van onze 8 favoriete looks?

 

 

Post 3
Het festival seizoen is bijna aangebroken. Kom perfect voor de dag met prachtig festival hair!! Hulp nodig, maak een afspraak om jouw perfecte festival look helemaal af te maken.

 

 

Post 2

Grijs haar is helemaal hot!
Jong en oud gaan massaal voor prachtige kleur grijs = GO GRANNY. Maar een goede verzorging is wel van belang, kom langs voor expert advies.

 

 

Post 1
Pastel shades zijn helemaal happening!
Wat een prachtige tint van Hilary Duff, zou jij ook zo’n tijdelijke kleur aandurven?

 

 

Post 5.1

Blond zijn is van alles, maar never nooit saai! Vraag naar onze eigen PNTE perfecte zilvershampoo om je prachtige kleur levend & shiny te houden. Kijk ook op onze Facebook pagina!

 


Post 7

Marlijn Weerdenburg is helemaal klaar voor de lente. Heb jij ook lentekriebels? Tijd voor een nieuwe kleur lipstick of oogschaduw! Maak net als Marlijn kennis met het merk Mineralogie NL. Bel, comment of loop binnen voor meer informatie of een afspraak – wij verzorgen uw professionele make-up.

 

Post 4

Color WoW is een must have voor iedereen met highlights of gekleurd haar. Een innovatief mineraal poeder formule dat direct donkere uitgroei in blond haar of haar met highlights dekt. Ook wordt grijze uitgroei volledig gedekt. Het helpt je de uitgroei tussen de kappersbehandelingen in bij te werken en is verkrijgbaar in zes tinten. Het poeder van Color WoW blijft zitten tot je volgende wasbeurt.

 

 

Parisienne Paris style

Een grote inspiratiebron is voor ons ‘La Parisienne’. Vrouwen uit Parijs zijn vrouwelijk en elegant, hebben dat ‘je ne sais quoi’. Ze dragen de juiste combinatie van mooie stoffen detaïllering en snit. Naast deze “wardrobe musthaves” vinden wij in deze stijl veel inspiratie.

Source: Katie Longtoes & Pinterest

 

 

 

London Look studio garbo

THE LONDON LOOK

In elke grote stad zien we nieuwe trends en verfrissende inspiratie. De stijl in London is zo divers dat het bijna niet te omschrijven is. We zien prachtige geknipte kapsels met perfecte styling waardoor het eruit zien alsof er niks aan is gedaan. De perfecte match van mismatchende kleding met perfecte details en vernieuwende designs. De basis van veel trends liggen in deze hoofdstad en dat geeft ons het perfecte excuus om Pinterest af te struinen naar deze prachtige nieuwe London Looks:

Source: Teenvogueuk, TIGI Professional, Pinterest The Fashion Guitar & Katie Longtoes

 

Zou jij zo extreem gaan als sommige London girls of hou je van de zachtere losse look?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s