PRODUCTEN

Naast ons eigen merk PNTE werken wij met de volgende merken:

Original & Mineral

Wij hebben heel bewust voor Original & Mineral gekozen. O&M heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en deze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief.

> Kijk ook eens op www.originalenmineral.nl

 

TIGI hair products
TIGI vertaalt modetrends tot een image statement en levert de producten om dat statement te kunnen maken. Wil jij een Rockstar zijn, een ‘Glamour Queen’ of die stijlvolle persoonlijkheid? TIGI heeft dé producten voor jouw persoonlijkheid en lifestyle. Bij Garbo vind je een uitgebreide selectie TIGI hair products.

> Kijk ook eens op www.tigihaircare.com

 

Great Lenghts
Droom jij ook al jaren over mooi en dik haar? Krullen of juist stijl? Dan is Great Lengths dé oplossing voor je! Great Lenghts is een unieke formule om je het haar te geven dat je altijd al hebt willen hebben. Zonder verschil te zien met je eigen haar, maken wij je dromen waar! Kom naar onze studio en we laten je zien wat er allemaal mogelijk is.

> Kijk ook op www.great-lengths.nl

 

Doop Products
Fashion trends worden niet meer gemaakt door ontwerpers op de catwalk, ze komen nu regelrecht van de straat. Doop heeft tien stylingproducten ontwikkeld om alle denkbare ‘street trends’ mogelijk te maken. Doop ‘represents’ the streets. Groot voordeel is dat geen enkel product vet is en daardoor makkelijk uit te wassen. Haarwax op waterbasis dus.

> Meer info vind je op www.doopproducts.com

 

Anastasia Beverly Hills Eyebrows
Anastasia Eyebrows zijn helemaal hot in Amerika. Elke vrouwelijke beroemdheid staat ervoor in de rij. De behandeling bestaat uit 5 stappen en zorgt voor mooie, verzorgde wenkbrauwen. We geven je wenkbrauwen een prachtige look met sterallure! Maak dus snel een afspraak!

> Kijk ook eens op YouTube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s